The Great Reset med slogan “Build Back Better” är en del av FNs Agenda 2030 som globalisterna pushar för stenhårt nu. Ett nytt finansiellt system och en total omställning av ekonomi och samhälle. Man använder pandemin och klimatfrågan som svepskäl för att kunna införa en teknokrati, ett nytt ekonomiskt system och ett socialt poängsystem.Det finns mycket som tyder på att det här inte kommer att lyckas vilket är goda nyheter.

Den ekonomiska och sociala omstarten bygger på många delar bl a att vi inte ska få äga utan få en universell basinkomst, att vi ska leva i en högteknologiskt värld där vi är en hybrid mellan människa och maskin och inte minst att vi ska beskattas för våra avtryck på klimatet och hur vi socialt påverkar samhället (ett social scoring system som redan testas i Kina). Vilka ska vi betala nu igen, jo visst globalisterna, så istället för att dom delar med sig så ska folket betala kalaset för att jorden inte ska gå under om 9 år. Det är du och jag som ska göra avkall på saker för att rädda vår värld inte dom.

Vilka är globalisterna?

Globalisterna är de sk 1% som redan kontrollerar vårt monetära system och 95 % av jordens resurser. Det är en global konstellation bestående av multinationella företag, Big Tech, Läkemedelsindustrin och globala organisationer som FN, EU, WHO, WTO, World Economic Forum, IMF, Worldbank, BIS och det centrala riksbankssystemet. Utöver det finns ett antal NGOs som fungerar som tvättmaskiner för deras pengar. Här ingår även Sveriges Riksbank som är en privatägd entitet tillhörande det centrala riksbankssystemet. Globalisterna har ingen nytta av olika länder, olika valutor, olika skatte- och juridiska system eftersom deras marknad är global. Det blir One World vilket också var namnet på FNs digitala event under 2020.

Globalisterna kommer äga allt och du kommer inte äga någonting men det kommer göra bara dig lycklig, den här bilden är från deras reklamfilm.

Vaccinpass

Vaccinpasset som föreslås är i själva verket ett digitalt ID kopplat till det sociala poängsystemet. Det digitala ID kortet kommer styra alla delar av våra liv och det är utvecklat av Microsoft, läs mer här. Det blir en teknokrati där globalisterna kan styra oss genom teknologi, AI och massövervakning.

Sverige har ökat takten för att genomföra detta så vi måste vara väldigt observanta på varje steg dom tar och göra motstånd! Här kan ni se att finansminister Magdalena Andersson säga på sin Facebook sida att vi ska gå med i den ekonomiska omstarten (The Great Reset på svenska), men ursäkta mig men hur kan regeringen bestämma det utan att informera det svenska folket eller att vi har haft ett demokratiskt val? Det här som Magdalena skriver om den ekonomiska omstarten är ett kuppförsök från globalisternas sida som skulle ge dom total kontroll över hela världen, Sverige skulle upphöra att vara ett land och vi skulle styras av en teknokrati.

Globaliseringen de senaste 30 åren har gynnat 1 % av befolkningen och resten har fått det sämre och sett deras länder dräneras på tillgångar. Vi har levt i en illusion av demokrati eftersom vårt betalningsmedel kontrolleras av det privatägda banksystemet som i sin tur styr politiken. Så glöm allt vad partipolitik och höger/vänster, man mot kvinna, folkgrupp mot folkgrupp, religion mot religion det är bara polariseringskulisser i syfte att skapa splittring. En enad och upplyst befolkning är deras största hot. Det här är en maktkamp mellan folket och globalisterna. Många världsledare har sagt nej tack och har därför fått ett starkt motstånd från globalisternas propagandamaskiner. Här är en bra film som sammanfattar deras agenda. 

Länkar

Här kan ni se deras agenda med The Great Reset och kolla gärna på deras reklamfilm i slutet av artikeln. 

https://www.regeringen.se/regeringens-politik/globala-malen-och-agenda-2030/