Året 2012 var året då tiden tog slut men för vem tog den slut? Kan looking glass, Q, spådom, Maya kalendern och bibeln ha något gemensamt? Looking glass, spådom och Maya kalendern kunde inte se något om framtiden efter 2012. Bibeln, Q och Looking glass förutsåg en oundviklig händelse- ett uppvaknande hos befolkningen och ett avslöjande av lögner, korruption och ondska.

Looking glass

Looking Glass är en hemlig avancerad teknologi som använts av eliten för att förutspå framtiden. Man matade in olika val som parametrar, sedan kopplades maskinen till en superdator som gav tillbaka sannolika utfall utifrån de valen som man gjorde. På det viset kunde händelser pareras och manipuleras genom att man ändrade i parametrarna.
Enligt visselblåsarna så finns det mer än 50 st maskiner i världen men det avvecklades år 2012 pga ett litet dilemma.

Dilemmat var att tiden “tog slut” och efter 2012 så visade maskinen ett enda oundvikligt event oavsett vilka parametrar man matade in. Den ena visselblåsaren, Bill Wood, som då var inom militären, blev inkallad 2009 för att lösa problemet och hjälpa eliten med att undvika det här eventet kom fram till slutsatsen att nej det var inte fel på maskinen och händelsen kunde inte undvikas men eventuellt kunde skjutas lite på framtiden.

Bill Wood berättar att han trodde att det här innebar jordens undergång men nu förstår han att det här var slutet för eliten och att den här oundvikliga händelsen var “The Great Awakening” dvs ett uppvaknande hos befolkningen där alla lögner som byggts upp under årtionden skulle avslöjas. Hans vittnesmål bekräftar också Q eftersom han blev kontaktad av det vi kallar för White hats, han kallade dom patrioter och konstitutionalister som hade infiltrerat alla instanser under många många år.
I den här viden får vi höra vittnesmålen från Bob Lazar, Dan Burish och Bill Wood.

“SUPPRESSED SECRET TECHNOLOGIES: Medical Beds, Replicators, Free Energy, Stargates, and Anti-Gravity”.

Militära Operationen Q

Q började posta anonyma meddelanden den 28 oktober 2017. Informationen består av koder, länkar, videos och samband för att folket skulle börja tänka logiskt och gräva i informationen. Det här blev en källa till väldigt känslig information, delvis sekretessbelagd om mutor, korruption, satanism, pedofili och hemliga sällskap såsom illuminati. Det här skapade snabbt en gräsrotsrörelse globalt av människor som hade “vaknat” på ett informationsmässigt såväl som ett andligt plan. Jag hörde en siffra från mainstream media att en utav sidorna där Q postar har över 100 miljoner besökare per månad från hela världen. Alltså WOW tänk att vi får vara en del av detta uppvaknande. Såhär beskrivet Q det i post 3906

Maya kalendern

Text citerad från Inner Self:
“Allt förutspåddes av de matematiska cyklerna i Maya-kalendrarna. – Det kommer att förändras – allt kommer att förändras. Maya-dagbevakare ser dec. 21, 2012-datumet som en återfödelse, början av den femte världens värld.
Det kommer att vara början på en ny era. Denna process har redan börjat. Förändringen accelererar nu och det kommer att fortsätta att accelerera. Om jordens folk kan komma till detta 2012-datum i gott skick utan att ha förstört för mycket av jorden kommer vi att stiga till en ny högre nivå. Men för att komma dit måste vi omvandla enormt kraftfulla krafter som försöker blockera vägen.

Ljusets folk: Det är dags att komma tillsammans
Just nu går varje person och grupp på sitt eget sätt. Fjällens äldste sa att det finns hopp om ljusets folk kan komma ihop och förena sig på något sätt. Vi lever i en värld av polaritet – dag och natt, man och kvinna, positiva och negativa. Ljus och mörker behöver varandra. De är en balans. Just nu är den mörka sidan mycket tydlig om vad de vill ha. De har sin vision och sina prioriteringar tydligt hållna, och även deras hierarki. De arbetar på många sätt så att vi inte kommer att kunna ansluta sig till spiral femte världen i 2012. På den lätta sidan anser alla att de är de viktigaste, att deras egna förståelser, eller deras grupps förståelse, är nyckeln. Det finns en mångfald av kulturer och åsikter, så det finns konkurrens, diffusion och inget fokus.”
Lite kuriosa är att enligt aztekernas förutsägelser så gick vi in i den sjätte solcykeln den 26 maj 2021.

Invigningen OS London

Jag tar med den här händelsen år 2012 eftersom det blir så tydligt att det här handlar om ren ondska. Är det konstigt att deras ”tid” tog slut där när man ser denna sataniska video med barnen som jagas 😢
tack Simon Nyström för att du klippte ihop detta från OS-invigningen i London 2012 https://youtu.be/CPf-9xN7lhk

Bibeln

Bibeln rymmer visdom, ljus, kärlek och sanning men också rättvisa och dom vilket kommer behövas när vi förstår till fullo vad dessa människor har gjort främst mot barnen.
Jag tänkte ta upp en text från Efesierbrevet 5 som bekräftar att alla lögner kommer avslöjas:
Efesierbrevet 5:11-14 “De människor som lever i andligt mörker, gör det som är ont. Ha därför inget med deras onda och meningslösa handlingar att göra, utan avslöja dem istället. Vad dessa människor har för sig i hemlighet, är så avskyvärt att man inte ens kan tala om det. Men när ljuset får lysa på det, avslöjas synden, för ljuset avslöjar allt. Det är därför vi brukar säga: “Vakna, du som sover, stå upp från de döda, så ska Kristus låta dig leva i ljuset.”

Kim Clement var en profet som dog 2016. Han profeterade bl a om 9/11, ISIS, avancerad teknologi, fri el, nytt finansiellt system, skuldavskrivning och att Trump skulle bli president. Han har en Youtube kanal som du hittar här.

2011 fick han den här profetian om 2012, läs den här: 2012 – The Beginning of a Global Outpouring of the Spirit

Om man läser uppenbarelseboken så förklarar det mycket av det som händer i vår värld just nu. Detta bibelord nedan är slående i vår tid eftersom det står om mäktiga män som förleder alla folk med läkemedel (grundtexten).

Då går ju tanken oavkortat till injektionerna som många förleds att ta nu. Vissa menar att de fyra änglarna i följande bibelord är de 4 olika tillverkarna Pfizer, Astra, J&J och Moderna. Uppenbarelseboken 9:15 “Då släpptes de fyra änglarna lösa, de som för den timmen, den dagen, den månaden och det året stod rustade för att döda en tredjedel av människorna.”

https://rumble.com/vhh97x-do-you-want-more-proof-rev-915.html

Det står också om ett märke med vilddjurets tal 666 och utan det kommer man inte kunna köpa eller sälja.
Uppenbarelseboken 13:15-18 “Och det fick makt att ge livsande åt vilddjurets bild, så att bilden till och med kunde tala och låta döda alla dem som inte tillbad vilddjurets bild. Och det tvingar alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan, så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. Här gäller det att vara vis. Den som har förstånd må räkna ut vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sexhundrasextiosex.”

Jag vet att det är tuffa tider och när man ser allt mörker så kan man tro att den onda sidan vinner men det som vi går igenom nu är ett oundvikligt event och sanningen är att vi går från mörker till ljus. Fortsätt sprida kärlek, ljus och sanning så är vi snart igenom denna mörka period. Dark to light.
Vi har även gjort en podd om just detta som du kan höra här: https://open.spotify.com/episode/33BlWdJ40qev8RuxpBIiQb

Skrivet av Cornelia Gustafzon