Kopierat från Facebook, skrivet av Petrit Latifi.

1. Var stark i dig själv. Människor respekterar fundamentalt och undermedvetet alltid starka människor. Även om dom inte håller med dig, så om du framstår som stark och stabil, kommer du att signalera det till dom. Det spelar ingen roll vad du säger, utan hur du säger det, och med vilken kraft. Alla respekterar styrka och karaktär.

2. Kom ihåg varför du tycker som du gör. Du vet varför och du förstår varför. Du kämpar för ditt land, dina barn och deras barnbarn. Det här är större än din potentiella konflikt med din arbetskollega eller chef. Sådant är trivialt i förhållande till det som komma skall. Du är med och räddar Sverige, ditt hem. Det är värt en debatt på jobbet, eller några veckor av dålig stämning. Det löser sig.

3. Du växer som människa. Inom psykoanalysen talar man om att om man vill växa ska man konfrontera det som skrämmer en. Det är tufft, läskigt, obehagligt och jobbigt, men så värt det. Livet är kort. Varför inte leva lite? Ta ut svängarna. Våga vara “den där”. Jag gjorde det, och trots att jag hade alla förutsättningar emot mig. Jag har inte ångrat det en sekund, nu när jag ser vilket gehör jag får av mina fantastiska väljare.

4. Ångra ingenting. Om du gör detta nu slipper du ligga där på din dödsbädd och skämmas över att du inte också gjorde detta. Föreställ dig att du ligger där nu. Vill du verkligen känna skam och ångest? Eller vill du känna ära? Tänk sen i framtiden när vi, folkrörelsen, har vuxit och räddat Sverige från total kollaps. Tänk vilken ära som väntar. Varför låta ens sämre sidor och rädslor styra?

5. Vad har du att förlora? Visst, du har lite lån och skulder, och bilar och barn som vill saker. Som kostar. Låt dig inte luras; det finns en risk med att uttrycka sig kontroversiellt. Men jag skulle vilja hävda att det finns en ännu större risk med att inte uttrycka sig “kontroversiellt”. När vi vågar uttrycka oss inspirerar vi andra. Det finns säkert fler på ditt jobb som i smyg tycker som du. Såvida du inte har massa vänstermuppar där. Ja, då är det kanske dags att byta jobb. Det finns jobb där ute. Men vad som däremot inte finns så mycket är tid. Ta vara på den. Lev.

6. Känn rebellens spänning. Är det inte spännande? Du har en fascist-regering som avlivar pensionärer och skickar ut poliser för att misshandla hippies och journalister. Blir du inte arg? Lite ilsken? Ta fram vikingen i dig och be polisen, regeringen och politikerna fara käpp rätt åt helvete. Ta i lite. Tro mig, när du väl satt igång kommer du att inse hur roligt vi rebeller och rabulister har det. Jag har själv aldrig haft så roligt i hela mitt liv. Belöningscentrat går igång när man gapar, viftar med flaggor, och står i närheten av gasbärande poliser som misshandlar civilister. Man tänker “Är det jag på tur?”.

7. Du blir sexuellt intressant. Kvinnor älskar män som vågar vara lite “problematiska” i sunda och kontrollerande mängder. Inte för intet som kvinnor alltid har fallit för problemkillar. Naturligtvis ska man inte bli kriminell, men att våga vara en tuff obekväm men uppriktig och modig man kommer att ge dig massor av uppmärksamhet. Det här gäller även kvinnor. Det finns ingenting mer romantiskt eller attraherande än tuffa nationalistiska kvinnor. Trött på att vara medioker? Prova bli nationalist. Tro mig, du får träffa massa människor, och vissa får du träffa lite oftare .

8. Du är med och skapar historia. Om 50 år, när vi går igenom digitala historieböcker och youtube-arkiv, kommer vår värld minnas dig som en kämpe som stod ut när världen behövde dig. Ditt namn kommer att eka genom historien som den hjälte du var då. Om inte annat, kommer du att avsluta livet med ära och heder och respekt.

Lev ditt liv fullt ut. Varför slösa ditt liv på att vara skadligt trygg med fasader och dimridåer som du målar upp framför dig? Våga vara obekväm. Våga vara unik och dig själv. Lev livet fullt ut.