Det ser inte bra ut för den djupa staten och alla dess organisationer och hantlangare. Deras värld är på väg att falla sönder.Jakten är igång och de jagade är nu de som jagar.Information om hur den djupa statens drägg har agerat i de mest kriminella handlingar man kan tänka sig, har droppat ut ett tag. Det är minst sagt, ingen vacker syn, när vi folket får bevis på fusk, bedrägerier, mutor, korruption, penningtvätt, brott mot mänskligheten, mord, barnsextrafficking etc etc etc

Dessutom den genomfalska pandemin, där människor som rimligen borde vara lojala till sitt land, har på det mest brutala sättet utnyttjat sin ställning och bedrivit landsförräderi, som skapat enorm skada, inte bara för USA, utan också för resten av världen. Dessa fruktansvärda psykopater har skapat död och rädsla. Hysteri och idioti. Söndrat och skapat osämja bland länders folk.

Alla dessa “Satans” drägg har gjort allt, med hjälp av ett annat land och dessutom fått betalt för det. Det är en ofattbar idioti som visar på individers sämsta sidor.Där de högsta hönsen, den osynliga fienden anser sig ha rätten att tilltvinga sin fullständig makt och där girigheten är ett genomgående tema.Allt för att skapa en disfunktionell värld med elit och slavar.Alla den djupa statens medlemmar, företag, msm och organisationer som underblåst den osynliga fiendens vilja att, Ta vad den vill ha, har hamnat på defensiven.

Folket vaknar överallt. Tyvärr verkar Sverige vara ett undantag. I Sverige råder total censur, jakt på oliktänkande. Sverige har blivit ett land med ett system som hämtat från gamla DDR. Ett system och land Sverige kritiserade hårt, under dess tid de jagade och tystade oliktänkande urskillningslöst. Men ett land som går emot folkets vilja, kan aldrig stanna för evigt. De förgörs av motsättningar. Inte av motsättningar mellan folket, utan mer motsättningar inom det korrupta och människoföraktande systemet. De som utsett sig själva att stå emot folkets vilja, att agera diktator, förgör sig själva, då rädslan för befolkningen växer och ensamhetens och de verklighetsfrånvända tankarna rasar i huvudet dag som natt.

De företag som agerat människofientligt, som exempelvis Coca Cola har nu fått inse att ett County i North Carolina har förbjudit företagets läskedrycksmadkiner eftersom de tar ställning för vänsterpolitik. Allmänheten reagerar också väldigt starkt, då olika sportevents inte längre spelar nationalsången och där spelarna går ner på ett knä och visar sitt stöd för våldsorganisstionen BLM. I Texas skrev guvernör Abbott under en order som säger, att alla arenor där ligamatcher inom olika sporter genomförs, ska spela nationalsången. Befolkningen visa nu med all tydlighet, att de inte stödjer den djupa statens agenda med alla dessa avarter som ex rasteori i skolorna, sudda ut historien, ta bort poliser till förmån för våldsorganisstionen som Antifa och BLM, skapa våld och krig igen i Mellanöstern, pedofili, öppna gränser.

I en video avslöjas att Biden har inte bara Obama som ger honom direktiv om vad han ska säga och när. Obama har i sin tur Nancy Pelosi som ger honom direktiv. Så det är lite av: Katten på råttan och råttan på repet. Man kan anta att över Nancy Pelosi finns exempelvis George Soros, som ger hennes den manual hon ska styra Obama och Biden efter. Alla cyberattacker och allt som händer, är ryssarnas fel. Det är märkligt att precis efter att något hänt, så vet FBI att det var Ryssland som gjorde attacker. En köttfsbrik blev attackerad av en cyberattack. Alldeles efter händelsen deklarerade FBI att attacken kom från Ryssland. Vi som är vakna vet, att det är Demokraterna och deras allierade som gör detta, för att försöka påverka befolkningen i den riktning Demokraterna önskar. Det är fler små cyberattacker som förekommer. Allt för att ta fokus ifrån Anthony Fauci. Men det kommer inte att fungera.

I Kalifornien har föräldrar fått nog av den rasteori man försöker genomföra på de allmänna skolorna. Nu säger ca 67% av föräldrarna i Kalifornien att, om inte ni, de styrande, tar bort den förhatliga rasreorin från skolorna, så kommer eleverna att placeras in i privata skolor eller undervisas i hemmen av föräldrarna. Under Donald Trumps första dag på presidentämbetet i januari 2017, så talade Anthony Fauci. Han sade bl a att USA kommer att få uppleva ett stort utbrott. Det betyder att han visste om vad som komma skulle och att hela pandemin var planerad från Kina med Anthony Fauci och andra landsförrädare. Vita Husets pressekreterare Jen Psaki sade angående Faucis emails, att de går så långt tillbaka i tiden, 17 månader, så vi kan inte göra en undersökning på dem. Hon försöker med det svaret, backa upp AF. Kongressledarmot Rand Paul, som förhört A Fauci, sade att det finns 11 undersöknings lab i USA, med all tänkbar expertis. Han kommer nu att samla ihop ett antal av dessa, för att gå igenom. Anthony Fauci förehavanden och sätta fast honom på alla punkter En undersökning visar att 58% av det amerikanska folket har åsikten, att viruset kommer från ett laboratorium i Kina.

Det här är det stora uppvaknandet och det tar aldrig slut.

Nu kommer människor att se och höra om inte bara pandemin, utan massor av andra brott den djupa staten och dess organisationer gjort. Antalet avlidna i USA som den djupa statens lakejer vill göra gällande att Covid-19 åstadkommit, är 600.000. Men de allra flesta dog av influensa. Hade dessa människor blivit behandlade med Hydroxiklorokin, så räknar man med att ungefär 510.000 hade klarat sig. Detta är en del av de massmord den djupa staten genomfört. Donald Trump kom ut med ett meddelande, där han säger att Kina bör betala tio biljoner dollar för all den skada de har ställt till med över hela världen.Vad som pratas om, med anledning av det vansinne Kina genomfört tillsammans med sina köpta politiker inte bara i USA utan över hela världen, är att man kommer att börja konfiskera kinesisk egendom, som en delbetalning av vad Kina är skyldiga världen. Representanthusets ledamot Corri Bush från Missori, vill bli av med polisen. Ändå använder hon mer än 30.000 dollar av skattebetalarnas pengar för att köpa säkerhet åt sig själv Joe Biden är ute och talar om vallagar. Han är så desperat genom att fler och fler delstater inför hårdare vallagar, att nu när Texas också gjort det, anser han att det är ett förolämpning gentemot demokratin. Ändå har Delaware hårdare vallagar än vad nu Texas inför. Biden är ju från Delaware, så han borde nog tänka, om han nu kan det, innan han talar.

Nu har innevånare i Madison i Wisconsin begärt att få deras val som gjordes i november 2020 granskat Pennsylvania som haft en delegation hos Arizona för att lära av granskningen i Maricopa County, säger nu, att vi ska ha granskning Nu säger ca 500 officiella i Georgia till guvernör Kemp,, att granskning måste genomföras. Alla dessa krav på granskning kommer från Folket. Och deras tryck på delstat och Counties ledningar blir hårdare och hårdare. I Maricopa County i Arizona meddelar man att två tredjedelar av valsedlarna är genomsökta. Man räknar att man hunnit igenom alla valsedlar till i mitten av juni. Den djupa staten kommer aldrig att kunna kontra detta, även om de kommer att ställa till problem. Patrioterna har ett övertag de aldrig kommer att förlora

Lasse Wikman

Episode 2494b, Kopierad från FB 2021-06-04

Lyssna på hela rapporten med Dave