Donald Trump har sagt under lång tid, att han har fångat allihopa. Han såg till att genomföra den största och mest precisa operationen gentemot den djupa staten.Varför lät han utländska intressen och individer som agerade som landsförrädare agera mot USA, medan han innehade presidentämbetet i USA? Donald Trump hade tillgång till information genom många olika källor. Det gjorde att han noga kunde följa den djupa statens förehavanden tiden före och under valet. Om han visste allt om den djupa staten, den osynliga fienden, varför stoppades inte deras kriminella handlingar redan då bevisen uppdagades?Folket måste få se och veta om dessa kriminellas handlingar.
Det Donald Trump och hans patrioter fångade upp, var data om ageranden som utländska aktörer samt den djupa statens alla grenar genomförde. Man visste exakt vem som gjorde vad. Vad de gjorde och när de skulle genomföra sin plan. Patrioterna fångade allt och alla. Med den här omfattande informationen kan de använda den, när åtalen ska väckas och när bevisen framläggas. Nu har vi granskningsförfarandet i flera olika delstater. Det är mycket noggranna undersökningar som görs. Med hjälp av kriminalteknisk utrustning och expertis, blir varje valsedel och varje valmaskin genom lyst och granskad på alla upptänkliga sätt. Med den här noggranna undersökningen, kommer bevisen att visa sig klart. Att ett omfattande fusk och bedrägeri har genomförts av Demokraterna och den djupa staten i inte bara en delstat, utan troligen de flesta.

Det Donald Trump bygger på nu, är ett fullständigt lufttätt mål. Han fångade den djupa staten exakt på det sätt han ville att de agerade. Det här är exakt som att fånga en kriminell organisation, vilken som helst. Med poliser i förtäckt klädsel, detektiver, folk på insidan, så genomförs operationen på ett mycket sofistikerat sätt. Avlyssning och insamlande av data, foton, videos etc ingår i att göra infångandet mer framgångsrikt. Ännu mer kommer ut ur Hunter Bidens laptop. Han var “anställd” av det ukrainska energiföretag Burisma. För att bara sitta i styrelsen, inte kunna något om energibranschen och heller inte kunna språket, så fick han 83.000 dollar i månaden. Det låter som en rejäl muta. Eftersom Hunter Biden har kringgått lagstiftningen,, inte heller tagit upp inkomsten i deklationen, så är det kriminellt. Tillsammans med hans övriga kriminella aktiviteter, som penningtvätt, droghandel, sextrafficcing, landsförräderi mm, så börjar akten om honom svälla rejält. Till detta ska läggas Durhams undersökningar, som speciellt har riktas på Hunter och Joe Biden. Sociala medierna kommer inte låta Donald Trump få återkomma till deras plattformar Facebook har suspenderat Trump på två år, räknat från 6 januari 2021.

Zuckerberg egna högsta domstol ger Trump det högsta straffet och säger att det bara kan bli en ändring och låta DT komma tillbaka till Facebook, om reglerna tillåter.Donald Trump svarade att det är förskräckligt att 75 miljoner väljare ska få lida, för att Z tycker illa om det han gör. De ska inte tillåtas att genomföra censurering och tystnad, men vi vinner. Vårt land kan inte ta denna oförskämdhet längre. Men en ny plattform kommer att se dagens ljus under 2021. Donald Trump kommer att stå sig fri. Anledningen till att Trump inte får sitt konto åter på Facebook är, att det är ett kommande val 2022.Kom ihåg att X22 inte finns på Facebook, Instagram, Twitter och Youtube. Om ni ser X22 där, så är det en piratsight. Gå till X22 report.com om ni vill följa och när många plattformar eventuellt blir nedstängda. Här finner ni mer information.

Facebook kom ut med ett statement att de som publicerar kända personer under den pågående perioden av våld etc, kommer att få kännbara straff. Från en månad upp till två år. Även permanent borttagning av kan ske. Det här är en förberedelse inför den information som kommer att välla ut från granskningen. Paniken är total. Twitter stoppar alla emails som kommit ut om Anthony Faucis ageranden och hans inblandning i Covid-19 skandalen Men nu är det för sent av Twitter att stoppa publiceringen av Anthony Faucis emails, då massor har laddat ner allt och publicerar allt till vänner och bekanta Man försöker skydda Fauci, för Träsket skyddar Träsket, men i det här fallet går det inte. Allt är ute. Vita Husets pressekreterare Jen Psaki sade på en fråga om Biden kommer att avskeda Fauci, så svarade hon. Nej vi tänker inte avskeda Anthony Fauci. Guvernör Ron DeSantis i Florida sade att vi väljer frihet före Fauci-ism. De delstater som har öppnat allt, Florida, Texas, South Dakota har ett blomstrande liv där barnen går till skolan och affärsverksamheten går bra.

Coronapandemin har ju i stort sett hela tiden visat sig vara falsk på alla sätt.Anthony Faucis chef erkänner att Fauci så till att föra över till Wuhan laboratoriumet. Man säger vidare att: Vi hade ingen kontroll på vad de gjorde. Den kinesiska virologen bekräftar att Fauci var där och viruset skapades i labbet.Nu visar det sig att Kina har blivit panikslagna med anledning av allt som kommer ut. De anklagar USA och Japan för att de ska ta fram biologiska vapen Men troligen kommer Kina att ge Fauci skulden för allt. Åter igen om varför Donald Trump tog fram vaccin. Det är inte så att han gillar vaccin, har har ofta talat om att det finns andra alternativ. Men hade inte DT tagit fram vaccin, så hade den djupa staten sett till att låta hela världen vara nedstängd under flera år. Det hade skapat oroligheter då världsekonomin hade kollapsat, folk hade tagit betydligt fler självmord och upplopp hade kommit igång, så att de mycket troligt hade övergått i inbördeskrig och sedermera världskrig. Då hade 100-tals miljoner oskyldiga fått sätta livet till Nu dör det också många människor, men inte i den omfattningen som en total världsnedstängning hade skapat. Så Donald Trump kontrade vad den djupa staten hade planerat. Vi kan se att pandemin börjar med rätta, att ifrågasättas mer och mer. Nu kommer dessutom Nurnbergsrättigången.

Den kommer att ta tag i vansinnet och förhoppningsvis döma alla skyldiga. En vanlig granskning säger Maricopa County i Arizona består bara att all procedurer har skötts på ett rätt sätt. En kriminell granskning går på djupet och genom denna typ av undersökning skapar man lagliga underlag och bevis på att fusk förekommit. Den kriminella undersökningen i Maricopa County kan nu fastslå att de falska valsedlarna verkligen är falska. Alla tryckerier har speciella vattenmärkningar. I detta fallet har man funnit, att valsedlar med en gul prick i vattenstämplingen var fel. De riktiga valsedlarna har inte den märklingen. Alltså är dessa gulmarkerade valsedlar falska. I Wisconsin kommer det nu fram, att flera valarbetare fick hemlig internetibformation. Det upptäcktes i ett email. I mailet får mottagaren information om SSID så att de kunde gå in i systemen och göra ändringar. Inga lösenord behövdes. Mike Lindell stämmer Dominion på 1,4 miljarder dollar. Det med anledning av att det gick och fortfarande går att manipulera valmaskinerna. Som delbevis har han uttalanden från flera Demokrater som långt före valet i november 2020 gav fullständig information om hur systemet med valmaskinerna gick att fuska med. T o m Kamala Harris som då var Senator, talade vitt och brett om hur all bedrägeri kan genomföras.

Det som Mike Lindell också tagit fasta på, är att de data som finns kan inte ändras. Han hade en expert som förklarade hela förloppet. I den data man tar ut och översätter i klartext, visar exakt från var ändringarna kommit, alltså om överföring av röster gjorts från Donald Trump till Joe Biden. Man ser vilket land som lagt sig i det amerikanska valet och dessutom till vilken delstat man gjort ändringarna på. Kina gjorde 1.000-tals överföringar från DT till JB.Med ett uttalande som Jenna Ellis gör, Mike Lindell borde återvända till juridikutbildningen, så kan man undra vad hon menar. Kan hon vara nervös för något?Ljuset kommer. Träsket har blivit belyst.Vi ser vad de har gjort och folket ser påBefolkningen kommer att kräva rättvisa.Patrioterna är i fullständig kontroll!
Lasse Wikman

Episode 2495b, Kopierad från FB 2021-06-06

Lyssna på hela rapporten med Dave