Den djupa statens spelare, de korrupta bankerna och de korrupta politikerna tog betet och trodde att de var säkra.Nu ser vi information droppar ut lite vartefter och de korrupta och människoföraktande individerna lider rejält, när de avslöjas med vad de gjort. Och det här är bara början. Nu kommer det ut en hel del emails som berättar om att Anthony Fauci visste om att coronaviruset inte var naturligt. Utan skapat i ett laboratorium.Att det finns medicin som kan kurera. Redan 2005 fick AF kännedom om att Hydroxiklorokin är bra medicin mot virus liknande coronaviruset. Att viruset är i stort sett ofarligt. Att masker inte fungerar.Anthony Fauci visar emails, att han 2020 gick med på, att samarbeta med Kina för att få ut viruset.

Redan 2018 varnade officiella personer i USA, att man måste ta den forskning som genomförs i Wuhan lab på allvar. Det kunde vara ett hot mot människor. Ändå lät chefen för Nationella Hälsoinstitutet, Anthony Fauci föra över pengar till Wuhan och den forskning som höll på med coronaviruset. Anthony Fauci ljög om att viruset skapades i ett laboratorium, ända fram till förra månaden. Dessutom visste Anthony Fauci att 99% av de äldre som avled i Italien i början av pandemin, gjorde det av helt andra orsaker än Covid-19. Den vetskapen fick han ifrån italienska läkare. Det finns email från Mark Zuckerberg där han talar om, att Facebook är redo att föra fram den version om Coronaviruset som Anthony Fauci önskar. C:a 50.000 läkare, forskare etc skrev ett brev som undertecknades av många av dem, att faran med coronaviruset är rejält överdriven och att det finns bl a hydroxiklorokin, om man kände att man behövde något mot coronaviruset.

Det är minst sagt stötande, att ingen media i världen rapporterade om detta, utan mörkade och istället förde fram Anthony Faucis och hans patrask till vänners lögnaktiga historia om Covid-19. Hela pandemin är ett av historiens värsta lögner gentemot hela mänskligheten… Allt det vi pratade om var konspiration. Men nu visar det sig, att det är sannerligen.Allt som Big Tech, msm och de korrupta politikerna förde ut, var inget annat än propaganda. Donald Trump har ett enormt tålamod. Han rushar inte på.I många av Qs poster skrivs det om smärta.Det ser och hör vi nu. Hur kan vi få den djupa statens lakejer att känna samma smärta som du känner? Hur får vi dessa odågor att vrida sig som maskar i den desperation de befinner sig i?Låt dem känna sig, som vore de i säkerhet. De tror att de har kontroll, när de egentligen inte har det..

Sedan droppar man ut pinsam och hemsk information om dem, som allmänheten kan ta del av. Då blir deras kaxighet ett enda stort vrål av panik. Smärta!!!! Det här är exakt vad gäller för Fauci. Ena stunden var han den fantastiske, Guldgossen. Han pratade vitt och brett om hur att agera för att övervinna pandemin. Samtidigt tog han emot stora summor pengar från höger och vänster. Helt plötsligt hann sanningen upp honom och allt det fantastiska runt honom byttes ut till att visa sig vara falskhet och lögner i oändliga rader. Nu verkar det som om den bokutgivning som Anthony Fauci hade tänkt sig och genom den få tjäna ytterligare några miljoner dollar, inte kommer att bli av. Amazon som var tänkt utgivare av boken, drar tillbaka sitt engagemang i boken.

Alla tar nu sina händer från Fauci, för han faller nu. Man undrar varför Kina är så rädda för sanningen. En förklaring är att SARS, EBHF och ZIKA viruset är alla från Kina. I en ko kommuniké i Newsweek säger man, att Kinas statliga medier säger att landet måste förbereda på ett kärnvapenkrig mot USA. Efter att Biden frågade om Convid problemen. Om en djupa statens medlem faller, ja då faller alla. Det kommer att bli som om ett skott som hörs runt hela världen. Msm kommer att krumbukta och skriva amsagor. Men folket läser eller lyssnar inte längre på Fake News. Folket letar och finner sanningen själva. Den djupa staten, Big Tech, Media, den osynliga fienden och de korrupta politikerna hatar sanningen. De tycker om att föra ut propaganda som de kontrollerar själva till 100%.

Allt det som Fact Checkers förde ut som sanningar, som de sade att, lyssna på experterna. Det var bara lögner. Allt det här har gjort att Donald Trump har ökat sin makt. Biden tar nu bort alla kriterier för att kontrollera barnen och de som säger sig ska ta hand om barnen, vid den södra gränsen. Det här gör, att i princip kan vem som helst ta ett barn och säga att de ska ta hand om det. Men vad barnen kommer att utnyttjas till, kan vi bara ana. Donald Trump skriver om den katastrof Bidenadministrationen har skapat. Numer är det barnsextraffickers och gängkriminella som sköter gränsen. Joe Biden är den förste amerikanske presidenten, som inte vill att USA ska existera.Kamala Harris som är den högst ansvariga för gränsen, har ännu inte besökt gränsen. Hon låtsas som om kaoset som finns där, inte existerar. Biden och Harris bryr sig inte, utan följer bara den uppgjorda planen mot The Great Reset. Mot världsdiktatur.

I Iran så har vi krigsfartyget som sjönk i Omangulfen. Det sjönk med en stor explosion. Ingen vet mer om orsaken. Dessutom en eldsvåda i ett oljeraffenaderi nära Teheran och en stridspilot störtade. Så det hände till sjöss, på land och i luften. Och allt hände samtidigt. I Michigan har det avslöjats att guvernör Whitmer har betalt massor för att kunna använda en s k “ordväljare” före och under pandemin. Maskinen väljer ut ord som är starka och ger folk en känsla av allvar och fara och de ord som ger en känsla av att det inte är någon större fara, har valts bort. Whitmer har sedan utbrottet använt sig av denna maskin, för att kommunicera ut panik och rädsla till folket. Den granskning av Whitmer som har startat och som går igenom hela hennes handlande före och under pandemin, underkänner alla hennes argument. Biden talade och påstod, att den vita rasen är det farligaste dödligaste vapnet mot nationen idag. När Biden talar om vit överlägsenhet och den fara de utgör, så talar han om sig själv, om Clintons, om George Soros och alla andra vita individer som är medlemmar i den djupa staten.

Egentligen är det största hotet mot den osynliga fienden, den djupa staten, de korrupta politikerna och bankfolket samt msm, vakna och upplysta människor över hela USA och världen. Texas guvernör Abbott kritiserade Joe Biden. Han sade att Biden har ingen aning om, de lagar vi har och hur de är skrivna. Det enda Biden vet, är att lagarna stoppar fusket och det gillar han inte. I stort sett har alla delstater nu, nya hårdare vallagar på gång eller redan beslutat om. Nu har medlemmar från Pennsylvanias lagråd möte med Arizonas lagråd om hur att stärka integriteten under valen i USA. Nu går den djupa staten på högvarv. De är så desperata för de avslöjanden som kommer ut från granskningen, att de måste försöka få folks fokus på annat.

En person Seth Abramson skriver att Donald Trump bekräftar nu att han ska genomföra en kupp mot Bidenadministrationen under sommaren.Om den tidigare presidenten är i färd med att utföra ett sådant agerande, så måste det anses vara att Trump är mycket misstänkt och han därför måste arresteras omedelbart.Detta är falskt rakt igenom. Därför förstår vi varför Donald Trump måste vara helt isolerad.Trump egen plattform har lagts ned. Han återkommer på en annan.

Lasse Wikman

Episode 2493b, Kopierad från FB 2021-06-03

Lyssna på hela X22 Rapporten med Dave