Vad jag längtar efter? Att vi, svenska folket och övriga befolkning på jorden ska fatta exakt hur grundlurade!
Det verkar gå bra mycket snabbare och bättre med det här folkbildningsprojektet i t ex. Berlin, England/UK och sydkorea för att nämna några länder av fler. Hur kan det komma sig att det är så trögt på hemmaplan?

Det är positivt med oss som har synat bluffen och har gjort för länge sen men det är inte good enough! For what it’s worth, till er nytillkomna vänner kommer här ett hett stalltips! För att bättre förstå vad som sker i världen dags dato HÄR och NU! Då underlättar det om ni ser till att följa: 👇www.carlnorberg.se

Följer mysen tre ggr./veckan Måndagsmys, onsdagsmys samt fredagsmys. Däremellan kan det även bli aktuellt med extrainsatta mys beroende på utvecklingen i världen.
För er som föredrar att lyssna till dessa upplysande, intressanta och lärorika mys, klicka på länken nedan och ladda ner myspodden. 👇https://myspodd.defria.se/

Men allra först innan mystittandet tar sin början för er som är nya, titta med fördel på följande 3️⃣ föreläsningar det allra FÖRSTA ni gör! Mycket nöje!
Bered er på att vad som sägs på dessa föreläsningar samt även under mysen med Carl Norberg skiljer sig markant från de halvsanningar och rena lögner ni är vana vid från ägardirektiv opinionsbildningsmedia.

Kort sagt, smartingar och mysingar som vill hålla sig uppdaterade vad som sker BAKOM kulisserna vilket kommer fram till ljuset av den FAKTISKA verkligheten, vi ser till att följa Carl och De Fria🕊

Vill man inte veta ett skit av vad som pågår, ja då är bara att fortsätta lalla och lulla på i samma hjulspår. Låta dig skedmatas av gammelmedia alltså. Det är upp till alla envar att fatta ett beslut. Se för all del till att välja vist, välj med hjärta, hjärna och själ! Det är ändå BARNEN som ska ta över de allra flesta av oss är mest bekymrade över. Tycker du inte att det är dags att få av nattmössan och komma in i matchen någon endaste gång?!!


Att vara sist på bollen är aldrig av godo, det räcker väl med att våra styrande i H*rhuset Ros & Bad är det. Eller hur tänker du kring denna saktfärdighet och rådande inkompetens?

Här är 3 viktiga föreläsningar med Carl Norberg:

1️⃣https://youtu.be/vgsreyH_zs4
2️⃣https://youtu.be/C7qs3D3XK-0
3️⃣https://youtu.be/LXfYbyKYkmM

De Fria är en folkrörelse som strävar mot demokrati genom en upplyst och medveten befolkning, genom att informera om bankreform, geopolitik och emotionell självförståelse! Finns på Telegram också:

👇

https://defria.sehttps://t.me/defria

Skrivet av Anna Kammelid