God morgon alla mysingar, pysingar och medvetet medvetna vänner! ☀️
Här kommer några rader från undertecknad tillsammans med en video som handlar om 5G, den osynliga fienden.
Vi är många som redan har knäckt koden och fattat att det här skitsnacket med “smitta”, håll avstånd, social distansering hit och dit rappakalja är ren bullshit från början till slut!


Bara för att rulla ut 5G i den utsträckning och omfattning det var tänkt. Då symptomen av det sk. Mikrovågssyndromet vilket upptäcktes redan på 60-talet för att urarta i strålningssjuka. Inser ni vilken djävulsk plan detta är??!!! Själv har jag uppvisat samtliga av de symptom som i folkmun heter “Corona”. Från människor som har köpt hela den här bluffen och scamdemin med “🐮viden”. När till och med en Papaya, kiwifrukt, getfot och för säkerhets skull till och med en Coca Cola burk testas positivt i ett sk. PCR-test vilket också är en enda stor bluff! Bland annat Tanzanias President var ju smart då han anade ugglor i mossen. Vad som hände med Tanzanias president har väl inte kunnat undgå någon?

Jag fattar att ni som får denna video fattar! Vilket innebär att ni egentligen inte behöver avsätta de här minuterna och titta. De som borde titta på denna video däremot är era anhöriga, familj, vänner, kollegor, bekantingar ja ALLA som fortfarande skedmatas av narrativet och mainstreammedia. Även om jag har semester samt en ofrivillig sådan från fb, det som pågår tar inte semester utan varje text, delning video som denna ser jag som livsviktig att få ut! Kan det få en själ på andra tankar som i sin tur får en annan själ, ja ni fattar. En dominoeffekt fast tvärtom, av godo! För somliga är det redan försent men det är INTE försent för BARNEN och våra yngsta individer! Vad den här osynliga fienden handlar om och har gjort sen dag ett när fåglar föll ner döda och andra levande organismer dog knall och fall stavas 5G‼️‼️‼️

Hade jag inte befunnit mig i FB arresten skulle denna video redan legat ute! Du gör givetvis som du vill och efter eget omdöme. Titta gärna och det viktigaste av allt, om du inte vill dela offentligt på fb, skicka vidare mer internt till de ni bryr er om och som betyder något för just dig som läser dessa rader. Det jag kan bedöma efter att ha tittat är att denna video skulle vara obligatoriskt för ALLA att titta på! Denna samt en rad andra sevärda videos, finns en hel uppsjö för den som lyfter blicken och gräver. Längd: 26:27 min.

Ta hand om er alla fina krigare därute i vårt avlånga land. Två dygn kvar med händerna bakbundna när det gäller aktivitet på fb. Detta hindrar en inte från att vässa pennan BIG TIME! ✏ Don’t mention the war…eller hur var det nu igen rollfiguren Basil i Fawlty Tower sa? 😉 Sopar vi upptäckter under mattan och låtsas som det regnar, för husfridens skull eller vad det än må vara för dålig utsäkt, då försvinner det, eller inte!

Det är trots allt ett krig, ett krig mot BIG TECH, BIG PHARMA och globalistsvin med egennytta, äreslystnad och vinstmaximering som paradgren. Låt oss vinna detta krig för mänsklighetens fort och kvarlevnad. Det är liksom det som står på spel. Courage is contagious 🥋🥊⚔🏹💪 KÄNN mitt MOD genom den digitala enhet du håller i eller sitter framför.

KÄNN min högvibrerande POWERPUFFENERGI strömma mot dig, ta emot den och gör något konstruktivt av densamma. Okuvlig anda ända in i de berömda powerpuff kakelplattorna! 💥

Med kärlek,

HONG Sil, Anna ‘Koreanna’.

Text kopierad från FB